TL;DR: Треньорът на знаменитости Джилиан Майкълс може да ви помогне да

...
TL;DR: Треньорът на знаменитости Джилиан Майкълс може да ви помогне да
Коментари Харесай

Вземете доживотен абонамент за фитнес приложението Джилиан Майкълс само за $200

TL;DR:  Треньорът на звезди Джилиан Майкълс може да ви помогне да останете във форма и здрави. по какъв начин? С приложение за фитнес, което слага Джилиан Майкълс на телефона ви, в този момент единствено $159,99 с код ENJOY20 като част от нашата ликвидация с 20% отстъпка в целия уебсайт (рег. $449) за цялостен живот!

Ако сте се опитвали да извършите крачки в пътуването си със здраве и уелнес, достъпът до първокачествен треньор може в действителност да увеличи нещата и да ги резервира забавни за дълго време. Така че, за какво не започнете от върха с това приложение за фитнес от не какъв да е различен, а треньорът на звезди Джилиан Микълс? Не пречи, че доживотният достъп до нейната цялостна гама от стратегии за извършения и видеоклипове е наличен единствено за $159,99 с код ENJOY20 (рег. $449) за стеснен интервал от време.

Достъпно единствено за нови клиенти, вие ще получите достъп до над 1000 видеоклипа за извършения, които да ви държат стимулирани, в това число DVD сбирката от тренировки на Джилиан Майкълс. О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР